četvrtak, 13. lipnja 2019.

FOTOGALERIJA | Otvorena izložba djela Marina Studina



U srijedu, 12. lipnja u Muzeju grada Trogira - Galeriji Cate Dujšin Ribar otvorena je izložba djela Marina Studina iz fundusa Muzeja grada Kaštela. Nakon uvodne riječi ravnateljice Muzeja grada Trogira dr. sc. Fani Celio Cega i ravnatelja Muzeja grada Kaštela Ivana Šute, o životu jednog od najznačajnijih kaštelanskih umjetnika pričala je muzejska savjetnica Mirela Duvnjak, voditeljica Zbirke Marin Studin. Naposlijetku, više o 30 odabranih radova Marina Studina koji se u Galeriji Cate Dujšin Ribar mogu razgledati do 29. lipnja 2019. rekla je autorica izložbe i kataloga, kustosica Aleksandra Bilić Petričević

Fotografije s otvaranja razgledajte u nastavku, a izložbu "Marin Studin - izbor djela iz fundusa Muzeja grada Kaštela" od ponedjeljka do subote od 10:00 do 13:00 te od 17:00 do 20:00 sati.














Akt u bronci iz 1917., Majstor Radovan iz 1933., Morski vuk iz 1943., Djevojka s pletenicom iz 1952., Među svojima iz 1957.  tek su neka od djela izloženih u Galeriji Cate Dujšin Ribar koja očekuju vaše poglede. Pronađite vremena za lijepo, pronađite vremena za umjetnost i dođite razgledati ovu izložbu. Ulaz je slobodan.


Fotografije i tekst:
Maja Maljković Zelalija,
Muzej grada Trogira




Podijelite ovu informaciju s prijateljima
i pozovite ih da razgledaju ovu izložbu



Nema komentara:

Objavi komentar