srijeda, 23. listopada 2019.

Pridruži se kolektivnoj sadnji drveća i besplatnoj radionici 26. listopada!



Muzej grada Trogira, uz potporu Grada Trogira, priključuje se kolektivnoj sadnji drveća - ZASADI DRVO NE BUDI PANJ! Pozivamo djecu svih uzrasta da se priključe sadnji i radionici koja će se odvijati na Solinama pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš. Okupljanje je u subotu u 8:45 na sjevernim vratima o´ grada, a sadit će se na mjestu novog parka za pse... Radionica je potpuno besplatna, Grad Trogir osigurao je sadnice, a Muzej grada Trogira materijal za radionicu. Sve što trebate je prijaviti se na gogtomas@gmail.com, tel. 021 881 406 (birati 6) ili mob. 099 670 7159.







"Pozivamo zainteresiranu djecu svih uzrasta da se prijave kako bismo posadili stablo na mjestu novog parka za pse. Vlasnicima i njihovim ljubimcima potrebna je hladovina u njihovom zajedničkom druženju, a  na ovaj način želimo doprinijeti i našem planetu Zemlji da ima barem malčice više kisika za sve nas. Prilikom ove akcije, nakon sadnje, svi prijavljeni imati će mogućnost i nacrtati stablo koje smo svi zajedno posadili i neka nam raste, raste...", istaknula je Goranka Tomaš u pozivu na ovu zelenu akciju 

Inače, udruga "Eko-Žedno" je koordinator akcije na području grada, a osim same udruge i Muzeja, priključili su se još Dječji vrtić "Maslina", GAT, MO Plano i Trogir Holding.



Veselimo se novom zelenilu i vašim prijavama!



 Nadamo se da ćete podijeliti ovu objavu
kako bi nam se priključilo što više zainteresiranih.

Nema komentara:

Objavi komentar