petak, 12. travnja 2019.

FOTOGALERIJA | FESeTemana je otvorena, a "Obala maršala Tita" predstavljena


Prvog dana održavanja osme FESeTemane trogirskog libra - festivala trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama u Galeriji Cate Dujšin Ribar održalo se predstavljanje knjige "Obala maršala Tita" novinara i publicista Vlade Vurušića. Knjigu, nesuđenog imena "Obala maršala Morrisona", brojnim zainteresiranim Trogiranima predstavili su književnik i prevoditelj Boris Perić, nakladnik Josip Ivanović i Daniela Kontić, prema čijoj je ideji, s ciljem obilježavanja Dana hrvatske knjige, nastala FESeTemana trogirskoga libra .

 Ova će manifestacija u atriju Muzeja grada Trogira biti otvorena do 17. travnja u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9:00 do 12:00 te od 17:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 - 12:00. Ukoliko već niste - svakako svratite, prolistajte knjige, pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe - od poezije i beletristike preko znanstvenih studija i časopisa iz područja glazbe, filozofije, zaštite spomenika i povijesti do slikovnica za djecu... Mali dio ponude, kao i fotografije s predstavljanja knjige možete razgledati na facebook stranici Muzeja i u fotogaleriji koja slijedi:












U knjigu "Obala maršala Tita" zavirili smo pod naslovom "Junaci Vladine ulice" na Trogir Time Travelu. Zavirite i vi i(li) dođite po svoj primjerak ove ili pak neke druge knjige u atrij Muzeja grada Trogira...





Nema komentara:

Objavi komentar