ponedjeljak, 2. srpnja 2018.

7 u 7. | Evo kojih 7 srpanjskih događanja u Muzeju grada Trogira ne biste smjeli propustiti!



Četiri izložbe, jedan koncert, jedna večer poezije te jedan koncert i večer poezije u jednom - sedam je to događanja koja vas očekuju u Muzeju grada Trogira tijekom srpnja 2018. - mjeseca u kojem Muzej navršava 55 godina postojanja...



 Prvo srpanjsko događanje u Muzeju grada Trogira otvaranje je izložbe Pet shop vizualne umjetnice Ivane Filip koje će se održati u atriju Muzeja grada Trogira 2. srpnja u 20:00 sati. Ova zanimljiva izložba bit će otvorena do 9. srpnja, a o njoj više možete saznati na poveznici: PET SHOP u Muzeju grada Trogira | Izložba Ivane Filip 







~*~

JESTE LI ZNALI DA...
10. srpnja ove godine Muzej grada Trogira slavi 55. rođendan! Tim je povodom taj dan svim posjetiteljima omogućen besplatan ulaz u stalni postav Muzeja grada Trogira. Osim toga, posjetitelje naših stranica na društvenim mrežama - Facebook stranice Muzej grada Trogira, Instagrama @trogirmuseum i Twittera @muzejtrogir  očekuje zanimljivo virtualno rođendansko iznenađenje! Pratite nas i saznajte o čemu se radi...




~*~


U utorak, 10. srpnja, atrij Muzeja grada Trogira ugostit će izložbu Alise Teletović, jedne od poznatijih suvremenih umjetnica u Bosni i Hercegovini, koja će trodnevnom izložbom predstaviti izbor radova  iz dva ciklusa - Poljupci brda i Putnik vremena. Izložba se otvara u 21:00 sat, a detalje o izložbi i umjetnici donosimo uskoro...






~*~

17. srpnja u 21:00 sat dvorište Muzeja grada Trogira ugostit će Pjev plemićkih salona i trogirskih pučkih dvora - In memoriam Nikša Bilić - Panto. Na ovoj večeri u organizaciji Združenih artista Trogir moći ćete uživati u zvonkim glasovima Klape Trogir (1970.), klape Rašpe, Trogirskih fjoreta i dramskog umjetnika Marinka Prge.



~*~
Večer poezije u dvorištu Muzeja grada Trogira održat će se u četvrtak, 19. srpnja u 21:00 sat kada će, u okviru  48. Trogirskog kulturnog ljeta, trogirskoj publici biti predstavljena zbirka pjesama Žene šetaju autorice Ljerke Vladović. U predstavljanju će, osim autorice, sudjelovati Duško Geić.


program pogledajte na internetskim stranicama trogir.hr / visittrogir.hr


~*~

U petak, 20. srpnja u 21:00 sat, u atriju Muzeja grada Trogira otvara se izložba  Sonje Dizdar
Al-kimya koja će biti otvorena do 26. srpnja - svaki dan 10:00 - 13:00 te 18:00 - 21:00.



~*~

Vokalni ansambl Frottola, Duško Geić i Daniela Kontić zaslužni su za glazbeno-poetski program Glazba salona trogirskih palača koji će se održati u dvorištu Muzeja grada Trogira u srijedu, 25. srpnja u 21:00 sat.



~*~

Kraj srpnja obilježit će izložba "Tradicija u kontekstu suvremenog" Tomislava Šalova, Roberta Jozića i Gorana Balića. Otvaranje izložbe održat će se u četvrtak, 27. srpnja u 21:00 sat, a moći će se razgledati do 2. kolovoza 2018.






Radno vrijeme stalnog postava i izložbenog prostora Muzeja grada Trogira tijekom srpnja i kolovoza je svaki dan 10:00 - 13:00 te 18:00 - 21:00.




Veselimo se vašem dolasku na događanja u Muzeju grada Trogira, kao i na sva događanja u okviru 48. Trogirskog kulturnog ljeta!



 _______________________________________________________________________
Podijelite ovaj članak s prijateljima na društvenim mrežama:

Nema komentara:

Objavi komentar