četvrtak, 26. veljače 2015.

Žene Šibenika ženama Trogira | izložba fotografija u Muzeju grada Trogira



„Žene Šibenika ženama Trogira“ naslov je izložbe fotografija u organizaciji Foto kluba Šibenik i Muzeja grada Trogira koja će se, u povodu Međunarodnog dana žena, otvoriti u ponedjeljak 2. ožujka 2015. godine u atriju Muzeja grada Trogira, u 18:00 sati.







Suzana Čelić, Regina Koštan, Ljiljana Padovan, Nikolina Šarić, Miranda Trklja, Ana Vlahov i Nena Vujčić članice su Foto kluba Šibenik koje će izložbom u atriju Muzeja grada Trogira svoje fotografije predstaviti trogirskoj publici.

Kojoj je od sedam fotografkinja fotografija otkrivanje nepoznatoga u poznatome, a kojoj je ona ljubav još od školskih dana?; Koja od ovih Šibenčanki fotografijom zaustavlja vrijeme koje neumitno prolazi, koja od njih pomoću fotografija priziva sjećanja, a koja je fascinirana „malim velikim svijetom“ makrofotografije?; Koja je Šibenčanka za svoje motive odabrala more i otoke, a kojoj je fotoaparat kao treće oko kroz koje gleda samo ono dobro i lijepo... dođite provjeriti na otvaranju izložbe, u ponedjeljak 2. ožujka 2015. u 18:00 sati u atrij Muzeja grada Trogira.



Izložba fotografija bit će otvorena do 8. ožujka 2015. godine, svakog dana od 9:00 do 12:00 te od 16:30 do 19:30.

Veselimo se Vašem dolasku!




Nema komentara:

Objavi komentar