petak, 22. studenoga 2019.

Otvorene prijave za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!


´Oće opet bit´ Božićni sajam u Muzeju?
´Oće! 

 Odnosno, trebao bi biti, jer upravo danas otvaramo intenzivnu potragu za kreativnom ekipom koja plete šalove, kape, rukavice..., kukiča, šiva torbice, torbe i rukaske. Da! Tražimo i one koji izrađuju čestitke, i bookmarkere, i one koji ručno rade rokovnike, izrađuju ogrlice, naušnice, narukvice i drugi nakit! Nadamo se da će naša potraga uroditi pronalaskom onih koji izrađuju ukrase za bor, vjenčiće za vrata, keramičke šalice, posudice, pijatiće... Kod nas su uvijek dobrodošli ilustratori, slikari, izrađivači igračaka, ukrasnih ili uporabnih predmeta... Ima li neki stvaratelj kojeg nismo spomenuli? Tražimo i toga! Ma, tražimo sve one koji misle da bi baš njihova rukotvorina bila nekom idealan božićni poklon!
 


Mislite da bi vaša rukotvorina bila idealan božićni poklon?
ODLIČNO JER TRAŽIMO UPRAVO VAS
da svojom kreativnošću obogatite ovogodišnju trogirsku zimsku čaroliju!

Muzej grada Trogira poziva sve vrijedne kreativce i rukotvorce da se prijave za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu rukotvorina koji će se održavati od 18. do 23. prosinca 2019. u atriju Muzeja grada Trogira! Broj izlagača je ograničen, a prijave traju do 23:59 u nedjelju, 8. prosinca 2019. godine. Za šest dana izlaganja rukotvorina na Božićnom sajmu potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od 300,00 kuna i ništa više... osim neophodne dobre volje i božićnog duha! Predviđeno radno vrijeme sajma je svaki dan od 10:00 do 20:00 sati.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prijava za sudjelovanje treba sadržavati kratki opis rukotvorina koje planirate predstavljati na 3. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira, uz obaveznu popratnu fotografiju. Na e-adresu muzej.grada.trogira@gmail.com napišite nam i kontakt broj telefona ili mobitela na koji vas možemo nazvati nakon odabira izlagača (ukoliko nam nakon obavijesti o izboru izlagača ne potvrdite sudjelovanje putem e-pošte).

 Nestrpljivo iščekujemo prijave i baš im se veselimo!


Hvala što ćete podijeliti ovu informaciju kako bi došla do što 
većeg broja zainteresiranih za sudjelovanje

Nema komentara:

Objavi komentar