ponedjeljak, 2. prosinca 2019.

Prosinac je stigao u grad, program u Muzeju donosimo sad...




U pratnji svoje čarolije, prosinac je stigao u grad,
što je na programu u Muzeju saznat ćete sad...







 Osnovna škola Petra Berislavića pripremila je prigodan program pod naslovom "Za jubav tebi, grade" koji će se održati u srijedu, 4. prosinca 2019. u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Ne zaboravite javiti svim rukotvorcima i kreativcima koje poznajete da do nedjelje, 8. prosinca u 23:59 traju prijave za Božićni sajam rukotovorina koji će se održavati u atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. prosinca. Više informacija nalazi se na poveznici Otvorene prijave za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!

U ponedjeljak, 9. prosinca u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar Duško Geić predstavit će svoju novu knjigu "Trogirski klapasi".

Tradicionalna godišnja izložba radova Likovne udruge Trogir ove godine će se otvoriti u utorak, 10. prosinca u 18:00 sati, a moći će se razgledati do 16. prosinca 2019. u atriju Muzeja grada Trogira.

U svoje planove svakako uvrstite Božićni koncert Glazbene škole Josipa Hatzea - DO Trogir koji će se održati u Galeriji Cate Dujšin Ribar u petak, 13. prosinca s početkom u 19:00 sati.


 Naravno, tijekom prosinca u Muzeju grada Trogira održat će se i zanimljive radionice o kojima više informacija donosimo uskoro... 😊




Sve što želimo za Božić ste VI na događanjima u Muzeju grada Trogira!


Dobro nam došao prosinac i dobro nam došli!



Proširite božićnu čaroliju - podijelite
informaciju s prijateljima i pozovite
ih na događanja u Muzeju grada Trogira:

Nema komentara:

Objavi komentar