petak, 31. srpnja 2015.

Larissa Sharina: Neobična zanimanja - ORGULJAŠICA | izložba u atriju Muzeja grada Trogira



Jeste li ikada razmišljali kako izgleda radni dan orguljašice?



Sigurni smo da su rijetki od vas potvrdno odgovorili na ovo pitanje... Samim je time izložba ilustracija „Neobična zanimanja – ORGULJAŠICA“ Larisse Sharine, koja će se otvoriti u atriju Muzeja grada Trogira u utorak, 18. kolovoza 2015. u 21:00 sat, postala još zanimljivija!







Larissa Sharina u svojem projektu „Neobična zanimanja“  pronađe osobu koja se bavi nekim neobičnim zanimanjem i prati je kao sjena u svakodnevnom radu. Uočavajući specifične gestikulacije, način govora, svakodnevne poslovne zahtjeve... autorica stvara iznimno zanimljive slikovne prikaze kojima široj javnosti pokazuje nešto posebno - onu stranu posla koja ostaje skrivena i za koju zna samo ona osoba koja se bavi određenim neobičnim zanimanjem...


Larissa je u svojem traganju za osobama koje se bave neobičnim zanimanjima pronašla mladu trogirsku orguljašicu Ursu Vukman... Što se sve izrodilo iz ove neobične suradnje - svakako dođite provjeriti u atrij Muzeja grada Trogira 18. kolovoza 2015. u 21:00 sat!




https://www.behance.net/gallery/23794439/die-Organistin


Larissa Sharina rođena je 1988. godine u Miassu, u Rusiji. Nakon završenog studija slikarstva na Likovnoj akademiji u Čeljabinsku, završava studij na Moskovskom sveučilištu Ivan Fedorov, na odjelu za grafičku umjetnost i umjetničko oblikovanje grafičkog printa. Od 2013. studira na Likovnoj akademiji u Leipzigu, na odsjeku ilustracije.


https://www.behance.net/gallery/23794439/die-Organistin


Izložba će biti otvorena do 28. kolovoza 2015.
Radno vrijeme Muzeja grada Trogira za posjetitelje je svaki dan - od ponedjeljka do nedjelje od 09:00 do 12:00 te od 18:00 do 21:00.



Veselimo se vašem dolasku!





Nema komentara:

Objavi komentar