petak, 31. srpnja 2015.

Larissa Sharina: Neobična zanimanja - ORGULJAŠICA | izložba u atriju Muzeja grada TrogiraJeste li ikada razmišljali kako izgleda radni dan orguljašice?Sigurni smo da su rijetki od vas potvrdno odgovorili na ovo pitanje... Samim je time izložba ilustracija „Neobična zanimanja – ORGULJAŠICA“ Larisse Sharine, koja će se otvoriti u atriju Muzeja grada Trogira u utorak, 18. kolovoza 2015. u 21:00 sat, postala još zanimljivija!Larissa Sharina u svojem projektu „Neobična zanimanja“  pronađe osobu koja se bavi nekim neobičnim zanimanjem i prati je kao sjena u svakodnevnom radu. Uočavajući specifične gestikulacije, način govora, svakodnevne poslovne zahtjeve... autorica stvara iznimno zanimljive slikovne prikaze kojima široj javnosti pokazuje nešto posebno - onu stranu posla koja ostaje skrivena i za koju zna samo ona osoba koja se bavi određenim neobičnim zanimanjem...


Larissa je u svojem traganju za osobama koje se bave neobičnim zanimanjima pronašla mladu trogirsku orguljašicu Ursu Vukman... Što se sve izrodilo iz ove neobične suradnje - svakako dođite provjeriti u atrij Muzeja grada Trogira 18. kolovoza 2015. u 21:00 sat!
https://www.behance.net/gallery/23794439/die-Organistin


Larissa Sharina rođena je 1988. godine u Miassu, u Rusiji. Nakon završenog studija slikarstva na Likovnoj akademiji u Čeljabinsku, završava studij na Moskovskom sveučilištu Ivan Fedorov, na odjelu za grafičku umjetnost i umjetničko oblikovanje grafičkog printa. Od 2013. studira na Likovnoj akademiji u Leipzigu, na odsjeku ilustracije.


https://www.behance.net/gallery/23794439/die-Organistin


Izložba će biti otvorena do 28. kolovoza 2015.
Radno vrijeme Muzeja grada Trogira za posjetitelje je svaki dan - od ponedjeljka do nedjelje od 09:00 do 12:00 te od 18:00 do 21:00.Veselimo se vašem dolasku!

Nema komentara:

Objavi komentar