četvrtak, 24. travnja 2014.

FESeTemana trogirskoga libra: Noć knjige u Muzeju grada Trogira i predstavljanje romana A onda je Božo krenuo ispočetka

Treća po redu FESeTemana trogirskoga libra otvorena je u atriju Muzeju grada Trogira u utorak, 22. travnja, na Dan hrvatske knjige. Treća po redu Noć knjige održala se u 156 gradova i mjesta u Hrvatskoj: 370 sudionika pripremilo je za knjigoljupce više od 700 prigodnih programa kojima se slavio Svjetski dan knjige i autorskih prava. Među 370 sudionika našlo se i pet hrvatskih muzeja, a jedan od njih je i Muzej grada Trogira!

Svjetski dan knjige i autorskih prava u trogirskom je muzeju obilježen je prodajnom izložbom knjiga i  prigodnim radionicama izrade straničnika - bookmarkera "Di san ono sta/la?" u atriju Muzeja grada Trogira te predstavljanjem knjige Inženjeri u službi Mletačke Republike, autorice dr. sc. Darke Bilić u Galeriji Cate Dujšin Ribar.

Kako je bilo, pogledajte u galeriji fotografija:








 


U okviru FESeTemane trogirskoga libra održat će se i predstavljanje knjige A onda je Božo krenuo ispočetka autorice Marine Vujčić (rođ. Ciciliani). Očekujemo vas u Galeriji Cate Dujšin Ribar 25. travnja u 20:00 sati! :)



Ukoliko već niste, svakako dođite u atrij Muzeja grada Trogira gdje vas očekuje bogati izbor knjiga trogirskih autora i izdavača. Radno vrijeme je od 9:00 do 12:00 te od 17:00 do 20:00 sati.



***          ***         ***


FOTOGRAFIJA S PREDSTAVLJANJA KNJIGE POGLEDAJTE U NASTAVKU














Nema komentara:

Objavi komentar