petak, 18. prosinca 2020.

4. Božićni sajam rukotvorina Muzeja grada Trogira održat će se - a gdje drugo nego - online! Dobro nam došli!



Prošle je godine bilo ovako:

Usta se smiju
u Beču i
našem atRiju,
tu se rukotvorci sastaju,
i divni pokloni nastaju!

Ako će čak i pas mačku poklonit’ značku,
zašto ne bi i ti najdražima neki ukras ili igračku?!

  

Ove godine moramo napraviti prepjev prvog dijela! Pazite... ide remix!

Usta se (maskom) kriju,
u Beču, ali ne i u muzejskom atRiju
tu se rukotvorci 2020. nažalost ne sastaju,
ali divni pokloni i dalje nastaju! 
 
 ...
 
No! Usprkos nesastajanju u atriju Muzeja, nadamo se da ćete i ove godine za svoje najdraže birati poklone s dušom - one koje su svojim rukama izradili vaši prijatelji, poznanici, sugrađani, umjetnici - mali proizvođači i kreativci koji stvaraju velika djela!
 
 S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, ove se godine Božićni sajam rukotvorina neće održati u atriju Muzeja grada Trogira već u istoimenom albumu na Facebook stranici Muzej grada Trogira. U njemu smo okupili rukotvorce i kreativce koji su prethodnih godina sudjelovali na Sajmu, a koji su se odazvali našem pozivu za sudjelovanje u ovom online izdanju Božićnog sajma rukotovorina Muzeja grada Trogira.

 


 

Dođite na našu Facebook stranicu, razgledajte više na stranicama samih rukotvoraca (poveznice se nalaze u opisu fotografije u albumu!), pronađite nešto za sebe i druge... podržite naše drage kreativce i neobični četvrti Božićni sajam rukotvorina Muzeja grada Trogira! Muzej grada Trogira, odnosno Facebook stranica Muzeja ovom prilikom služi isključivo kao platforma koja predstavlja dosadašnje izlagače, ukoliko ste zainteresirani za kupnju rukotvorina, ona se odvija direktnim kontaktom s rukotvorcima.
 
 
 Nadamo se da ćete podijeliti ovu informaciju s prijateljima na društvenim mrežama i  pozvati ih da razgledaju ponudu... U komentarima albuma, pak, možete preporučiti neke vama drage kreativce i rukotvorce i na taj način ih upoznati s nekim novim pratiteljima, a možda i kupcima!




Nema komentara:

Objavi komentar