srijeda, 4. ožujka 2020.

Započela sanacija atrija Muzeja grada TrogiraVišegodišnji projekt sanacije zgrade Muzeja grada Trogira - palače Garagnin - Fanfogna nastavlja se i ove godine. Upravo je jučer započela sanacija izložbenog prostora - atrija Muzeja grada Trogira.

Procjenjuje se da će radovi trajati dva mjeseca tijekom kojih će se obaviti kompletna sanacija - dugoročno će biti riješen problem s vlagom, bit će postavljene nove elektro-instalacije i šipke za vješanje eksponata u objema prostorijama izložbenog prostora.


S obzirom na navedeno, atrij Muzeja grada Trogira sljedeća dva mjeseca bit će zatvoren za javnost i u njemu se neće odvijati izložbe. Zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se završetku radova koji će donijeti rješenje višegodišnjih problema, učiniti interijer ljepšim i ugodnijim te omogućiti što kvalitetniju prezentaciju planiranih izložbi - kako gostujućih, tako i onih iz fundusa.


Stalni postav može se razgledati prema uobičajenom radnom vremenu:  http://muzejgradatrogira.blogspot.com/p/radno-vrijeme.html


Nema komentara:

Objavi komentar