četvrtak, 27. veljače 2020.

Dođi na radionicu, napravi KARTOLINU, pa je nekom pošalji!


U Muzeju grada Trogira u utorak, 3. ožujka 2020. u 16:00 sati te u srijedu, 4. ožujka 2020. u 9:00 sati održat će se nove radionice - Kartolina! Polaznici će imati fantastičnu priliku ne samo oživjeti običaj slanja kartolina, već će svoje kartoline sami izraditi! Pa nije li to za - ni časa časiti i - odmah se prijaviti za sudjelovanje voditeljici radionica Goranki Tomaš na 021881406 (birati 6), mob. 0996707159 ili e-adresu gogtomas@gmail.com.
 
Cijena radionice je 20,00 kuna, sav materijal za rad je osiguran, a ono što obavezno morate ponijeti je - adresu osobe kojoj ćete poslati svoju jedinstvenu Kartolinu iz Muzeja grada Trogira! 






"Neki ljudi još uvijek šalju razglednice kada putuju ili kada se nekoga sjete pa mu se žele pismenim putem javiti. Taj pisani trag ostaje zapisan u memoriji, ali i sama razglednica, ukoliko se ne baci, ostaje u nekoj kutiji ili ladici. Razglednice su najčešće skup lijepih sličica spojenih u jednu cjelinu koje predstavljaju jednu državu, grad, mjesto... No, sve razglednice ne moraju biti takve... Zašto ne bismo, na primjer, mogli dobiti jednu iz muzeja koju je netko napisao i ručno obojao, koju je netko baš tebi nakon puno puno vremena poslao?! Ovog puta muzejska kartolina čeka tebe da je urediš i pošalješ kome samo ti želiš...", poručila je muzejska pedagoginja Goranka Tomaš.
 
 
 
 
Prijavi se i pozovi prijatelje da ti se pridruže!
 





Nema komentara:

Objavi komentar