četvrtak, 2. veljače 2017.

Tko je GOGA PRIČALICA? | započinje novi projekt Muzeja grada Trogira




Stigla nam je veljača - mjesec ljubavi u kojem vam s velikim zadovoljstvom predstavljamo novi projekt Muzeja grada Trogira - 
GOGA PRIČALICA.


Čaroban je to projekt muzejske pedagoginje Goranke Tomaš prepun ljubavi, mašte, riječi, osmijeha, prijateljstva i kreativnosti...
 

 






Kako samo ime govori, muzejska pedagoginja djeci će pričati priču te kroz pričanje razvijati ljubav prema knjizi. Naime, današnje generacije sve manje čitaju i knjige ih uopće ne zanimaju, smatra Goranka Tomaš te nastavlja Ovaj projekt je pokušaj da se kod korisnika od najranije dobi razvije pozitivan stav prema knjizi i čitanju. Nakon pročitane priče, uslijedit će razgovor o priči, a zatim i likovni dio – ilustracija na temelju djetetovog doživljaja onoga što je čuo i zapamtio. 

Prva u nizu priča je, naravno ljubavna; i to zamislite samo - austrijska ljubavna priča o - ni manje ni više - nego magarcima! Ova je priča proglašena najboljom dječjom knjigom u Austriji 2002. godine, a i dobitnica je nekoliko nagrada - Najljepša austrijska knjiga, 2002., Nagrada za promoviranje austrijske dječje književnosti, 2002., White Raven, 2003.



Goga pričalica koja ovaj mjesec priča o ljubavi -  kreće s pričanjem u srijedu, 8. veljače 2017. godine u 16:00 sati u Muzeju grada Trogira. Ista priča bit će glavna tema još jedne radionice - one  koja će se održati na Valentinovo - 14. veljače 2017. također u 16:00 sati.




Vjerujemo kako ćete uživati u novom projektu Muzeja grada Trogira! 
Prijavite se čim prije za sudjelovanje na dobro poznatu e-adresu gogtomas@gmail.com, broj telefona 881 406 (6) ili broj mobitela 099 670 7159.

Cijena radionice je 20,00 kuna, a sav je materijal za rad osiguran.





Posebna zahvala
na donaciji koja je oplemenila prostor u kojem se trenutno održavaju radionice osiguravši jako, jaaaako udobne podne jastuke (koji jedva čekaju polaznike da se na njima udobno smjeste i započnu još jednu lijepu kreativnu avanturu u Muzeju grada Trogira)!



Veselimo se vašim prijavama i dolasku!


:)



!!!
Zbog velikog interesa u subotu, 11. veljače 2017. u 16:00 sati u Muzeju grada Trogira održat će se DODATNA RADIONICA "Goga pričalica priča o ljubavi". Požurite s prijavama! :)




Nema komentara:

Objavi komentar