četvrtak, 2. travnja 2020.

Oboji trogirsku mašku! | 3. bojanka iz #ostanidoma serije dostupna je za preuzimanje



U našim životima nikad dosta boja, pa tako i - nikad dosta bojanki!
Treća bojanka iz #ostanidoma serije je pred vama, a njen glavni motiv je - maška!
Naš je savjet uvijek isti - ne potežite mačku za rep, dakle ne izvrgavajte se nepotrebnim opasnostima - čuvajte se, ostanite doma i kao već iskusni bojači prionite na bojenje!



"Netko voli mačke, dok je drugima favorit pas, no ima i onih koji vole i mačke i pse. U svijetu danas živi preko 600 milijuna mačaka! Kroz povijest ljudske civilizacije Egipćani su naročito cijenili mačke, za njih su one bile svete životinje koje bi mumificirali. U našim lokalnim okvirima mačka bi svakako trebala zauzimati važno mjesto, biti uvažena stanovnica, jer u malim gradićima kakav je Trogir miševi raznih oblika predstavljaju velik problem. Mačke su te koje miševe drže na distanci, pogotovo mačke lovice! Čuvajmo naše gradske i sve druge mačke i brinimo se o njima u ovim teškim vremenima jer i one trebaju jesti i živjeti. Ovo je ujedno i prilika da obojamo bojanku u kojoj vlada naravno – mačka.", poručuje muzejska pedagoginja Goranka Tomaš, autorica bojanke.







Nadamo se da ćete preuzeti našu bojanku, obojiti ju i pokazati nam rezultate na Facebook stranici Muzeja grada Trogira!




Ukoliko ste propustili ranije objavljene #ostanidoma sadržaje možete ih pronaći pod sljedećim naslovima (klikom na naslov otvorit će vam se sadržaj):

 







Na našem trogirtimetravel.blogspot.com očekuju vas dodatni sadržaji:










Pozovite i prijatelje da pogledaju naše sadržaje
dijeljenjem ove informacije na društvenim mrežama
 

Nema komentara:

Objavi komentar