srijeda, 7. veljače 2018.

Vrime je za "Jubav u vrime kupusa" u Trogiru | Ulaz slobodan!



Bilo je ljubavi i "u doba kolere", i "u doba recesije", i "u doba kokaina", i "u vrijeme novca", ... a stiglo je i pravo vri(je)me,
ne za ljubav, već za - Jubav, i to ne bilo kad i bilo di nego „u vrime kupusa“ sljedeći utorak u Trogiru!


Pogađate – riječ je o monodrami Tonke Alujević koja će se trogirskoj publici predstaviti  prigodno – u povodu  „dana zaljubljenih“, u "mjesecu ljubavi" (i maškara!) – u utorak, 13. veljače 2018. u Galeriji Cate Dujšin Ribar u 20:00 sati. Ljubav, kažu, ne košta ništa – tako ni ulaznica ne košta ništa – ulaz je besplatan zahvaljujući Gradu Trogiru, Turističkoj zajednici grada Trogira i Muzeju grada Trogira.







Tonka Alujević u ovoj humornoj ljubavnoj monodrami pripovijedajući na urbanoj čakavici (kojom je moguće izraziti emocije teško objašnjive na standardnom hrvatskom jeziku!) iskreno podsjeća na najbolji dio svih nas. Ova će nas splitska spisateljica, avanturistica, televizijska urednica i voditeljica tako odvesti na uvijek zanimljivo putovanje u svijet muško-ženskih odnosa ispričanih kroz istinite, potresne i nadasve duhovite ljubavne priče.



Ako se želite zabaviti, opustiti i nasmijati „po domaću“, svakako dođite u Muzej grada Trogira – Galeriju Cate Dujšin Ribar (Gradska vrata 4, Trogir) u utorak, 13. veljače u 20:00 sati!



Veselimo se vašem dolasku!




Pozovite i prijatelje podjelom 
ovog posta na društvenim mrežama:

Nema komentara:

Objavi komentar