petak, 16. prosinca 2016.

Baluni, balunčići 20. i 21. prosinca u Muzeju grada TrogiraBaluni, balunčići naslov je posljednjih radionica u Muzeju grada Trogira u prosincu, ali i u ovoj – 2016. godini... Održat će se u utorak, 20. prosinca u 16:00 sati te u srijedu, 21. prosinca u 9:00 sati pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš.


 
„Postoje razni božićni ukrasi, ali kada kitimo bor, ne možemo nikako proći bez kuglica ili baluna.“, kaže nam Goranka Tomaš u najavi posljednjih ovogodišjih radionica, te nastavlja „Ovaj je ukras neizostavni dio Božića, nekada su se kuglice isključivo puhale, pojedine manufakture pušu ih još i danas, no postoje i brojne izrađene od plastike ili opet od nekog drugog materijala. Naš muzejski balun biti će od stiropora, ali naravno ne samo od njega već ćemo malo i kužinavati, a kako? E to, će te tek vidjeti ;-)!“

Prijavite se na radionice „Baluni, balunčići“ na e-adresu gogtomas@gmail.com, broj telefona 021 881 406 (birajte 6) ili mobitela 099 670 7159. Broj polaznika je ograničen, zato požurite!


Cijena radionice je 20,00 kuna, a sve potrepštine za rad su osigurane i čekaju vas
u Muzeju grada Trogira.


Veselimo se Vašim prijavama!Vidimo se!:)


Nema komentara:

Objavi komentar