utorak, 16. ožujka 2021.

Muzej grada Trogira traži učenike i studente za rad tijekom ljetne sezone 2021.

 

 


 

 

 Muzej grada Trogira traži učenice/učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola i studentice/studente za rad tijekom ljetne sezone - od 1. lipnja do 30. rujna. 


        Ukoliko si zainteresiran/a, uz to komunikativan/na, pričaš (barem) engleski jezik, voliš povijest, umjetnost, baštinu i kulturu, prijaviti se možeš slanjem prijavnice (word dokument ili pdf) na e-adresu muzej-grada-trogira@st.t-com.hr, a možeš je donijeti i osobno u Muzej grada Trogira (Gradska vrata 4). Prijavnica/molba treba sadržavati tvoje ime, prezime, adresu, e-adresu i kontakt broj telefona ili mobitela, zatim informaciju o razredu, školi ili fakultetu koji pohađaš, u njoj bi trebao/la napisati koje jezike pričaš i zašto bi volio/voljela raditi u muzeju, odnosno zašto si baš ti osoba koja treba raditi u muzeju...


Radno vrijeme Muzeja grada Trogira tijekom lipnja i rujna je od ponedjeljka do subote (nedjeljom i blagdanom Muzej je zatvoren) 10:00 – 13:00 te 17:00 – 20:00, a tijekom srpnja i kolovoza svaki dan 10:00 – 13:00 te 18:00 – 21:00. Ovisno o broju prijavljenih kandidata moguće je organizirati rad u smjenama (tjedni raspored ujutro ili poslijepodne - po dogovoru). Rad u Muzeju grada Trogira tijekom ljetne sezone plaća se preko učeničkog ili studentskog ugovora, a cijena radnog sata je 26,56 kuna neto.


Prijave se zaprimaju do 16. travnja 2020.
Hvala što ćete nam pomoći pronaći zainteresirane (kao i njima pronaći nas!)
dijeljenjem ovog posta na društvenim mrežama:


 

Nema komentara:

Objavi komentar