utorak, 26. siječnja 2021.

Noć muzeja 2021. | Mreže Muzeja grada Trogira preuzimaju zvijezde S. Kustosova i S. Interesova

 

Finalno odbrojavanje je počelo! Još nas 3 dana dijele od Noći muzeja 2021. koja će se u većini hrvatskih muzeja odvijati - online!


Svake se godine izuzetno radujemo vašim posjetima tijekom Noći muzeja; volimo vaša sudjelovanja u stručnim vodstvima, prisustvovanja otvaranjima izložbi, slušanja zanimljivih predavanja... Tijekom godina zajedno smo uživali stvarajući na radionicama, gledajući predstave, utakmice, dokumentarce, igrajući društvene igre, ... Ove godine radujemo se vašim posjetima našoj facebook stranici Muzej grada Trogira te instagramu @trogirmuseum - platformama na kojima će se ove godine održati trogirski doprinos Noći muzeja.

 


 

Ne samo da će se po prvi put Noć muzeja u brojnim hrvatskim muzejima održati online, već će se i po prvi put Muzej grada Trogira predstaviti na način na koji ranije nije! Vrijeme pandemije je izazovno, a nas je izazvalo da se okušamo u stvaranju video sadržaja. Pri tom ne mislimo na video vodstva izložbom ili (uživo) otvaranja izložbi, već na kratke, dinamične i (nadamo se) zanimljive video priloge.

Samo da znate - naše društvene mreže u petak preuzimaju najveće video zvijezde: Sova KUSTOSOVA i Sova INTERESOVA!

Tako ćete u petak, 29. siječnja 2021. godine, u poslijepodnevnim satima, prvi put u povijesti na našem fejsu i instagramu vidjeti video radionicu i svjedočiti nastanku naših zvijezda Kustosove i Interesove! (Kako biste odmah mogli sudjelovati u stvaranju, savjetujemo vam da pripremite sljedeće potrepštine: salvetu, raznobojne papire, hamer, klamaricu, ljepilo, škare i crni flomaster!)

 

 

Kliknuli ste na "play", ha? Volimo kad ste nestrpljivi! No, za video ćete ipak morati pričekati petak...😃

 

 

To, naravno, nije sav video sadržaj koji u Noći muzeja kreće u optjecaj! Naime, rukotvorine nastale u video radionici - gospođice Kustosova i Interesova poletjet će, letjeti, a potom i sletjeti na točno određena mjesta, a svoje putešestvije ovjekovječiti jednim - vlogom

Pogledaj što ima novo, sovo! naslov je tog vloga - drugog tematskog video priloga! U njemu će vas naše glumačke zvijezde upoznati s novitadama u stalnom postavu Muzeja grada Trogira. Izuzetno smo zadovoljni što smo ovako velike zvijezde uspjeli pridobiti da zaigraju baš u našem filmu... Pozivamo vas zato da se priključite premijeri u petak u 20:00 sati na poveznici!

 

Vidimo se na virtualnoj Noći muzeja 29. sječnja 2021.!

 

Dobro nam došli na

Muzej grada Trogira

i

@trogirmuseum

 

 

 Hvala što ćete ovu najavu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama


Nema komentara:

Objavi komentar