ponedjeljak, 20. travnja 2020.

Iskoristi Kairosovu zgodnu priliku i udahni mu novi, obojeni život!



Don Ivan Delalle u Trogir - vodič po njegovoj historiji, umjetnosti i životu. piše: "Kairos je grčko božanstvo personificirano u mladiću na kugli, s krilima na nogama, s britvom i tezuljom na rukama. Kosu ima sprijeda i nad čelom mu visi jači kovrčak, dok ozada nema. To znači, da kad prođe, nemaš ga za što uhvatiti. Kairos je božanstvo zgodne prilike, prigode, koja kad prođe, više se ne vraća..." 

Zgodnu priliku imate i danas, ali priliku koja neće proći već će se zadržati na našem blogu kako biste Kairosu udahnuli novi, obojeni život u bojanki koju je ilustrirala Maja Maljković Zelalija, suradnica za odnose s javnošću i promidžbu Muzeja grada Trogira. 

Prije nego se prihvatite boja, možda biste mogli pročitati nešto više o trogirskom Kairosu na poveznici TROGIRSKI KAIROS, u članku objavljenom u povodu 90. obljetnice njegova pronalaska...






Nadamo se da ćete preuzeti našu bojanku, obojiti ju i pokazati nam rezultate na Facebook stranici Muzeja grada Trogira ili nas označiti na instragramu @trogirmuseum!
Iskoristite ne samo ovu zgodnu priliku za bojenje nego i današnji dan kojemu žurno treba dodati malo boje!




Pozovite i prijatelje da preuzmu bojanku
dijeljenjem sadržaja na društvenim mrežama

 

Nema komentara:

Objavi komentar