četvrtak, 25. travnja 2019.

FOTOGALERIJA | Pot i potić vole se tajno! Završen prvi ciklus radionica u okviru 24. EMA-e u Muzeju grada TrogiraOdržavanjem druge radionice "Pot i potić vole se tajno!" u Muzeju grada Trogira je završen prvi ciklus radionica u okviru 24. Edukativne muzejske akcije, koja se od 18. travnja pod temom "(pre)hrana" odvija u muzejima diljem Hrvatske. 

U trogirskom muzeju sve zainteresirane polaznike očekuju još 2 žlice kreativnih radionica, prstohvat znanja o mediteranskoj kuhinji, žličica pripreme tradicionalnih jela, bokunić cukra na kraju i servirana završna večera - naravno, mislimo na izložbu "Volin izist pravu spizu!". Da ne duljimo - svi detalji nalaze se na poveznici: 24. EMA u Muzeju grada Trogira servira lipe bokune! | Predstavljamo bogati program radionica i aktivnosti za koje prijave počinju danas! Pročitajte ukoliko već niste i prijavite se za sudjelovanje!


A sada pogledajte kako je bilo na radionicama koje su se 18. i 24. travnja 2019. održale u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira:

Autorice fotografija: Maja Maljković Zelalija i Goranka Tomaš 
 
Nije na odmet da vas još jednom upoznamo s našim programom i pozovemo da se prijavite:Dobro nam došli!
Hvala što ćete ovu informaciju podijeliti 
na društvenim mrežama:
 

Nema komentara:

Objavi komentar