srijeda, 7. studenoga 2018.

Na dobro vam došla Stivanja 2018.! | Program proslave Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog



Uvećajte prikaz klikom na njega


U Muzeju grada Trogira do petka, 9. studenog možete razgledati izložbu "I tako je počelo..." postavljenu u povodu 60 godina igranja ženskog rukometa u Trogiru. 


Nakon ove, obljetničke izložbe, na istom mjestu - u atriju Muzeja grada Trogira - od 12. do 16. studenog bit će postavljena tradicionalna izložba Dječjih vrtića Trogir "Sretan rođendan dragi moj grade". Svečano otvaranje izložbe održat će se u ponedjeljak, 12. studenog 2018. u 17:00 sati.


Galerija Cate Dujšin Ribar, nakon što je u ponedjeljak ugostila okrugli stol "Graditeljski opus trogirskog arhitekta Josipa Slade - Šilovića u Crnoj Gori", u petak, 9. studenog 2018. u 19:00 sati ugostit će "Koncert za Dan grada" na kojemu će nastupiti polaznici glazbene radionice profesora Ratka Bartulovića.




Od kulturnih događanja izvan Muzeja grada Trogira izdvajamo večerašnju edukativno-zabavnu večer Osnovne škole Petra Berislavića "O vrimenu ca je pasalo!" koja će se održati u Vatrogasnom domu DVD-a Trogir u 19:00 sati; fotografski natječaj "Trogir u fokusu" u organizaciji Savjeta mladih Grada Trogira, koji će se održati u subotu, 10. studenog; predstavljanje udruge "Trogirski glazbenici" uz svečani koncert koji će se održati u Gradskoj vijećnici u nedjelju, 11. studenog u 20:15 sati i na kojem će nastupiti Bjanka Ivas, Ursa Ljuban, Dakica Sanko, Vlatko Belas, Dubravko Geić i Jakov Košćina; predstavljanje knjige "Zdravo i slasno bez glutena" koja će se održati u Gradskoj knjižnici Trogir 12. studenog u 18:00 sati, ...





Trodnevnica svetom Ivanu Trogirskom počinje u nedjelju u 19:00 sati u katedrali sv. Lovre, svečana sjednica Gradskog vijeća održat će se  u utorak, 13. studenog, a 14. studenog, na sam Dan grada i blagdan sv. Ivana Trogirskog održat će se svečana sveta misa s procesijom u 10:30, nakon čega će promenadni nastup održati Narodna glazba Trogir. U 20:00 sati na glavnom gradskom trgu nastupa TBF.


Detaljan progam se nalazi na internetskoj stranici Grada Trogira.




Veselimo se Vašem dolasku na sva događaja u okviru Stivanje 2018.!






__________________________________________
Javite i prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar