srijeda, 28. studenoga 2018.

Čarobni prosinac prepun događanja u gradu i Muzeju grada Trogira kuca na vrata! | Evo što vas sve očekuje...



Božić dolazi s najljepšim pjesmama
(i izložbama, koncertima i radionicama!)
Božić dolazi tiho na prstima,
(s našim rukotvorcima!)
Neka ovaj prosinac ljudi svi budu sretni,
Budu sretni svi...


...a nadamo se da će toj sreći doprinijeti brojna događanja koja vas tijekom prosinca očekuju 
u gradu i Muzeju grada Trogira!







Dok sva događanja ZIMSKE ADVENTURE U TROGIRU možete pronaći na poveznici,
u nastavku donosimo pregled događanja u Muzeju grada Trogira:


*
Od 3. do 6. prosinca u atriju Muzeja grada Trogira održavat će se tradicionalna izložba "Kako vidim osobe s invaliditetom". Otvaranje izložbe je u ponedjeljak, 3. prosinca u 9:00 sati. Više o izložbi (i cijelom nizu događanja koja će se u povodu  Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera odvijati pod naslovom "Trogir grad od kamena i ljubavi" u organizaciji Udruge TOMS) donosimo uskoro!

*
Podsjetimo - u Galeriji Cate Dujšin Ribar do 8. prosinca otvorena je izložba "Catini crteži" kojom se obilježava 40 godina djelovanja Galerije. Ukoliko još niste - svratite! Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 10:00 - 14:00 te 17:00 - 19:00, subotom 10:00 - 13:00 te 17:00 - 19:00.


*
Od 10. do 16. prosinca u atriju Muzeja grada Trogira održat će se još jedna  tradicionalna izložba u prosincu - 9. salon Likovne udruge Trogir pod naslovom "Bojama kroz život". Otvaranje izložbe održat će se u ponedjeljak, 10. prosinca u 19:00 sati -  svakako dođite i obojite svoje živote!

*

U utorak i srijedu - 11. i 12. prosincau Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira održat će se radionice "Trogirski Grinch". Vjerujemo da će interes biti velik, a s obzirom na to da je broj polaznika ograničen - budite uz nas i ne propustite skoru najavu kojom ćemo vam razjasniti o čemu se radi i otvoriti prijave...


*

U Galeriji Cate Dujšin Ribar, u četvrtak, 13. prosinca održat će se Božićni koncert učenika Glazbene škole Josipa Hatzea - DO Trogir. Početak je u 19:00 sati!


*

U petak, 14. prosinca od 19:00 sati Galeriju Cate Dujšin Ribar ispunit će zvonki glasovi klape Stivanja, koja ovim koncertom obilježava 10. obljetnicu djelovanja. (Čestitamo!)


*
I pred sam Božić - u atriju Muzeja grada Trogira od 17. do 22. prosinca održavat će se Božićni sajam rukotvorina na kojemu ćete i ove godine moći pronaći kreativan, unikatan, maštovit i raznolik izbor poklona sa srcem koje zasigurno nije moguće pronaći na policama u trgovinama! (Svi zainteresirani rukotvorci mogu se još uvijek prijaviti za sudjelovanje na Sajmu - prijave zaprimamo do nedjelje, 9. prosinca u 23:59! Detalji su na poveznici: "Prijavite se i sudjelujte na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira"!) 



Sve što želimo za Božić je VAS na događanjima u Muzeju grada Trogira!


Dobro nam došao prosinac i dobro nam došli!



Proširite božićnu čaroliju - podijelite
informaciju s prijateljima:



Nema komentara:

Objavi komentar