ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u 2017. godini


Umjetnik ste, umjetnica ili grupa umjetnika? Možda ste slikar/ica, kipar/ica, fotograf/kinja, ...? Osjećate li umjetnički poziv ove vrste, sigurni smo da ćete osjetiti i potrebu javiti se na naš Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u 2017. godini! Kako se prijaviti, pročitajte u nastavku...


Muzej grada Trogira poziva zainteresirane da se prijave na

Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima
Muzeja grada Trogira u 2017. godiniPoziv se odnosi na zaprimanje molbi za izlaganje koje mogu dostaviti autori ili grupe autora, likovni kritičari i kustosi.

Rok za prijavu je 1. ožujka  2017., a molbe trebaju sadržavati:

1)    ime, prezime, adresu, kontakt telefon i adresu e-pošte,
2)    kratki životopis autora,
3)    idejni opis izložbe,
4)    vizualne materijale (fotografije radova/skice i sl.),
te ostale materijale za koje autor smatra da su od važnosti za prijavu.


Pozivu se mogu odazvati predlagatelji samostalnih i skupnih izložbi zainteresirani za izlaganje u atriju Muzeja grada Trogira ili galeriji Cate Dujšin Ribar.

Molbe se šalju na adresu e-pošte Muzeja grada Trogira muzej-grada-trogira@st.t-com.hr  ili na adresu Muzej grada Trogira, Gradska vrata 4, 21 220 Trogir s naznakom „za poziv za izlaganje u Muzeju grada Trogira“. 

Pristigle prijave će razmatrati Sručno vijeće Muzeja grada Trogira, a odobravat će se sukladno Pravilniku o korištenju izložbenog prostora i galerije Cate Dujšin Ribar u Muzeju grada Trogira.

Rezultati će biti poznati  do kraja ožujka 2017. godine, a o rezultatima će svi oni koji su poslali prijave  biti obaviješteni e-poštom ili telefonom.


Veselimo se prijavama i novim izložbama!
 

Nema komentara:

Objavi komentar