srijeda, 13. travnja 2016.

Peta FESeTemana trogirskoga libra otkriva Kako je Jabuka otkrila proljeće


FESeTemana trogirskoga libra, tradicionalni festival knjiga trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama, odvijat će se u atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. travnja 2016. Osim svakodnevne prodajne izložbe knjiga, 19. travnja u 18:00 sati održat će se i predstavljanje slikovnice Kako je Jabuka otkrila proljeće autorice Andree Debak.





Već petu godinu, s ciljem promicanja čitalaštva i isticanja važnosti lokalnih tema u općem kontekstu, održava se FESeTemana trogirskoga libra. Prodajna je to izložba knjiga trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama koju je u povodu obilježavanja Dana hrvatske knjige osmislila Daniela Kontić – Strojan.

Ovogodišnja FESeTemana održavat će se od 18. travnja do 23. travnja u atriju Muzeja grada Trogira. Svakog će se dana, ujutro 09:00 – 12:00 te poslijepodne 18:00 – 20:00 sati, u muzejskom atriju tako moći razgledati i kupiti brojna zanimljiva izdanja – od poezije i beletristike preko znanstvenih studija i časopisa iz područja glazbe, filozofije, zaštite spomenika i povijesti do  slikovnica za djecu.

Upravo će posljednje navdeno obogatiti program FESeTemane 2016. Naime, u utorak – 19. travnja 2016. u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje slikovnice „Kako je Jabuka otkrila proljeće“ autorice Andree Debak i ilustratorice Karin Tancel, u izdanju Naklade Bošković.
Slikovnicu će predstaviti Sunčica Maletić Dukan i nakladnik Zoran Bošković, stihove će čitati Tina Rimac, a u glazbenom programu sudjelovat će Slaven Jurić i Darko Ivanović.


A na samom kraju predstavljanja djecu očekuje...  

... IZNENAĐENJE!!! :)


„Proljeće, proljeće
je stiglo,
i na noge baš
sve je diglo!“

- Zato, dignite se i vi i zaputite u atrij Muzeja grada Trogira gdje vas očekuje pregršt dobrih knjiga, a ni slučajno ne propustite saznati Kako je to Jabuka otkrila proljeće...



Dobro nam došli!





Nema komentara:

Objavi komentar