ponedjeljak, 2. prosinca 2013.

Muzej grada Trogira: izložbe i događanja u prosincu 2013.



2.12. (ponedjeljak) - u okviru suradnje s Gradskom knjižnicom Trogir, muzejska pedagoginja Goranka Tomaš održat će radionicu "Snjegović" u prostorijama Gradske knjižnice Trogir u 16:30. Radionica je besplatna, dobrodošli su i djeca i odrasli! (Za sudjelovanje u radionicama potrebne su vam: 2 čarape – jedna bijela i jedna šarena (stare, nove, kakve imate), 2 mala crna dugmeta, 2 - 3 šarena dugmeta, štapić za ražnjiće, univerzalno ljepilo, perlice, punilo iz starog jastuka (ukoliko nemate, može i vata), tanki konopac)

3.12. (utorak)  u atriju Muzeja grada Trogira, u  9:30 otvara se izložba "Kako vidim osobu s invaliditetom", povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Na izložbi u organizaciji  Udruge tjelesnih invalida TOMS moći će se razgledati likovni radovi učenika osnovnih škola. Izložba ostaje otvorena do 8.12.
 
4.12. (srijeda) - u okviru suradnje s Gradskom knjižnicom Trogir, muzejska pedagoginja Goranka Tomaš održat će radionicu "Snjegović" u prostorijama knjižnice, početak radionice je u 16:30. Radionica je besplatna, dobrodošli su i djeca i odrasli!

do 5.12. (četvrtak) u Galeriji Cate Dujšin Ribar možete razgledati izložbu "Brodogradilište Trogir - od zanatske do industijske proizvodnje"

6.12. (petak) na http://issuu.com/muzejgradatrogira otvara se šesti Jesenski škafetin Muzeja grada Trogira u kojem ćete moći pročitati i pogledati što smo vam sve pripremili o sv. Barbari, sv. Nikoli, sv. Luciji, adventskim vijencima, ... i drugim temama vezanima uz početak Adventa u Trogiru

9.12. (ponedjeljak) u 19:30 klapa Rašpe i kvartet Pro musica održat će Adventski koncert u Galeriji Cate Dujšin Ribar

10.12. (utorak)  u atriju Muzeja grada Trogira, u 19:00 sati, otvorit će se izložba povodom obilježavanja 50. godišnjice Turističke zajednice grada Trogira. Izložba će biti otvorena  do 30.12.

11.12. (srijeda) u 19:30 u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se koncert profesora Glazbene škole Josipa Hatzea Split - PO Trogir.

14.12. (subota) u 18:00 sati polaznici Glazbene škole Josipa Hatzea Split - PO Trogir, održat će Božićni koncert. 

16.12. (ponedjeljak) u Galeriji Cate Dujšin Ribar, u 19:00 sati otvara se izložba članova Likovne udruge Trogir. Izložba će biti otvorena do 30.12.

20.12. (petak) na http://issuu.com/muzejgradatrogira otvara se posljednji - sedmi broj Jesenskih škafetina Muzeja grada Trogira u kojemu će biti zastupljene božićne teme...

20.12. u 18:30 u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se, u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Trogiru predstavljanje novog broja časopisa Vartal.

22.12. (nedjelja) u Galeriji Cate Dujšin Ribar, u 18:00 sati, održat će se Božićni koncert polaznika  Glazbene radionice Ratka Bartulovića.



Ukoliko dođe do novih događanja u Muzeju grada Trogira, na vrijeme ćemo vas obavijestiti o njihovom održavanju. O vremenu otvaranja izložbi, obavijestit ćemo vas nakon što nam organizatori jave točno vrijeme. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Uživajte u radostima prosinca!

Srdačan pozdrav iz Muzeja! :)

Nema komentara:

Objavi komentar