srijeda, 10. srpnja 2013.

Muzej grada Trogira 1963. - 2013. ● Projekt "50 ZA 50" ● dan 50/50


Lijep pozdrav svima od jednog pedesetogodišnjaka! :)


Današnje glavno događanje u okviru projekta 50 za 50 je izložba 50 GODINA MUZEJA GRADA TROGIRA. Višemjesečne pripreme, slaganja, preslagivanja, premještanja... višednevno postavljanje, vješanje, slikanje... urodile su vidljivim plodom - oku ugodnom i zanimljivom. Uz zalaganje i trud svih djelatnika Muzeja grada Trogira izložba je postavljena i čeka svoje večerašnje otvaranje kada će posjetitelji moći po prvi put vidjeti dio predmeta koji se čuvaju u muzejskim čuvaonicama...

Ova je izložba popraćena katalogom izložbe, a "pretpremijerno" vam  dajemo mali uvid u njegov izgled i sadržaj... večeras ćete ga moći vidjeti, prolistati, kupiti, ali i dobiti - pratite nas na našoj facebook stranici! :)














Očekujemo vas večeras na kolačima, a bit će i torte! :)




I na kraju ovog rođendanskog projekta, dozvolite nam da vam predstavimo one koji su u njemu sudjelovali: stručnu pomoć i podršku pružile su Fani Celio Cega, Danka Radić, Goranka Tomaš, Daniela Kontić - Strojan, Lujana Paraman, Ivana Boras i Nediljka Đogić, za ideju i realizaciju zaslužna je Maja Maljković.


Šaljemo Vam lijep, slavljenički pozdrav iz Muzeja grada Trogira! Pratite nas i dalje na našoj facebook stranici: Muzej grada Trogira, i na blogu - pripremili smo vam još mnoge zanimljivosti iz života Grada i njegovih ljudi... obećavamo da ćemo i dalje vrijedno objavljivati fotografije s izložbi, organizirati događanja i  radionice  - ovaj projekt je bio tek početak, najbolje tek slijedi... 50 nam je godina TEK! :)



P.S. Vidimo se večeras! :)








Nema komentara:

Objavi komentar