Stranice

četvrtak, 10. srpnja 2014.

Srpanj 2014. u Muzeju grada Trogira

Silvija Sunara Ćevid
Nakon Glazbene večeri održane 4. srpnja, u kojoj su nas koncertom počastile Bjanka Ivas, Barbara Sumić i Ivana Štimac, te otvaranja izložbe slika i mozaika akademske slikarice Silvije Sunare Ćevid koja će biti otvorena do 19. srpnja, u Muzeju grada Trogira tijekom srpnja očekuju vas i sljedeća kulturno-umjetnička događanja:


15.07. - u 21:00 Glumačka družina Histrion u dvorištu Muzeja grada Trogira odigrat će predstavu "Partija remija". U ovoj predstavi redatelja Zlatka Svibena glume Žarko Potočnjak, Branka Cvitković i Leonardo Krakić. Sviben se u predstavi odlučio na zamjenu uloga, pa tako Potočnjak igra ženu – Moniku Tkalec, a Cvitković muškarca – Martina Wellera.
 
Trix Van Hoof
Predstava govori o dvoje starijih ljudi, koji se sreću u staračkom domu…

…u svemu onom što nosi ta životna dob i život u takvoj zajednici, u želji da si skrate preostale dane, započinju igrati remi. Ta zabava, isprva, biva razlogom za druženje i smijeh, da bi kasnije prerasla u međusobnu borbu i pravi mali rat. Zapravo, u ovom slučaju, i dramski sukob, u kojem se počinje otkrivati sve ono što ih tišti i boli, a što su potisnuli u sebe…


21.07. - u okviru Ljetne glazbene škole u Galeriji Cate Dujšin Ribar u 19:30 održat će se početni koncert polaznika ove međunarodne glazbene škole i flautista Stefana Parrina kojeg će na glasoviru pratiti Ivana Štimac.


22.07. - u atriju Muzeja grada Trogira, u 21 :00 otvara se izložba slika autorice Trix van Hoof. Ova zanimljiva izložba bit će otvorena do 1. kolovoza svaki dan od 09:00 do 12:00 te od 18:00 do 21:00.


27.07. - u okviru Ljetne glazbene škole u Galeriji Cate Dujšin Ribar u 20:00 održat će se završni koncert flautista Stefana Parrina s polaznicima ove škole.


31.07. - u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se koncert u okviru Ljetne glazbene škole. Nastupaju Evgenia Epshtein, Ilia Laporev i Dasha Moroz.



Veselimo se vašem dolasku!

Nema komentara:

Objavi komentar